Magazin > VIP
32 ogledov

Reeva bivšega videla dva dni pred smrtjo

Oscar Pistorius Reeva Steenkamp EPA
Ubita manekenka Reeva Steenkamp se je tik pred smrtjo dobila z nekdanjim fantom. Po navedbah župnika pa je Oscar Pistorius preklet, ker podpira geje.

Manekenka Reeva Steenkamp se je s svojim nekdanjim fantom Warrenom Lahoudom videla le dva dni pred svojo smrtjo. Kot je znano, je umrla po tem, ko je njen fant Oscar Pistorius domnevno streljal nanjo, ker jo je zamenjal za vlomilca.

Lahoud, s katerim je bila Reeva skupaj pet let, je razkril, da se je z njo dobil na kavi, okoliščine pa so bile popolnoma nedolžne. Med njunim srečanjem pa jo je Oscar klical dvakrat, in to v dvajsetih minutah.

Pistorius je vedel za Lahouda, celo srečala sta se. "Dvakrat sva se videla in nikoli ni bilo nič negativnega. Vse je bilo redu, brez kakršnihkoli težav," je povedal Lahoud, ki vodi podjetje, ki izvaža zelenjavo. Tudi Reeva je, potem ko jo je vprašal o njegovih klicih, odvrnila, da ni nič narobe.

Pistorius res preklet?

Je pa Oscarja, ki je javno spregovoril o homoseksualcih, obsodil tudi župnik Oscar Bougardt. "Prepričan sem, da je Oscar Pistorius preklet, da je javno podprl homoseksualce. Glede na sveto besedo Boga je homoseksualnost gnus in vsak, ki jo podpira, je obsojen na pekel," je povedal župnik.

Bougardt je pozneje svoje komentarje umaknil, saj so ga po njegovih besedah homoseksualci nadlegovali. Svoje izjave bo dajal, dokler bo živel, je še povedal in dodal, da nekdo mora opozoriti na njihov razuzdan življenjski slog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.