Magazin > VIP
209 ogledov

Regina: "Kaj je bolje, kot se počutiti zaželeno“

regina
1/6
Osebni arhiv
Regina bo prihodnje leto stara 50 let, pohvali pa se lahko s postavo dvajsetletnice.

Nikoli ne bi rekli, da bo ena naših najpriljubljenejših pevk prihodnje leto praznovala abrahama. Regina je namreč videti mnogo mlajša in boj fit kot marsikatera dvajsetletnica.

Ob pogledu na njene počitniške fotografije iz Grčije, na katerih je v bikiniju, smo se vprašali, kako se je lahko tako uspešno izogibala feti in girosu. "Ja, pretiravam res ne in če si giros, feto in baklavo privoščim, vse to pokurim v vodi, v kateri sem ves čas. Kot kakšna morska deklica. Kako ohranjam tako postavo? Težko in z veliko truda in odrekanja, ampak moram povedati, da se mi to potem obrestuje tudi pri počutju. Se pa brez slabe vesti tudi pregrešim. Zmernost je moj moto in potem ni nič prepovedano,“ je za naš portal povedala Regina, ki je zaljubljena v Grčijo. Tam je bila že šestkrat. "Všeč mi je neokrnjena narava, kristalno čisto morje in kilometrske plaže, na katerih vedno lahko najdeš kotiček zase, kjer se ti ni treba stiskati kot sardine. To pa ni edina stvar, ki nas vedno znova vrača v Grčijo. Turist ima v Grčiji poseben status, je kot nekaj svetega in seveda nam to na dopustu zelo prija. Kaj je boljšega, kot se počutiti zelo zaželeno, biti – kot jaz temu pravim - mali bog. Ja, res je, da izvlečejo vsak cent iz tebe, ampak je gostoljubje tako veliko, da na to pozabiš,“ je razložila Regina, ki še posebej ljubi otok Rodos, ki se ga tudi po mnogih obiskih še niso naveličali.

Na vprašanje, s čim si na dopustu najraje krajša čas, pa je pevka odgovorila: "Plavam, dobro jem in žuram. In če spada to med aktivne počitnice, potem sem jaz za. Sicer se pa ne obremenjujem s kakšnimi izleti ali športom. Od dopusta pričakujem le to, da se nadiham morskega zraka in da sem ves čas v stiku z naravo.“

Regina bo prihodnje leto stara 50 let, pohvali pa se lahko s postavo dvajsetletnice.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.