Magazin > VIP
6600 ogledov

Renato in Tamara nadaljujeta z vročimi objavami

renato lužar
Golobčka iz šova Ljubezen po domače svoje vroče ljubezni ne skrivata.

Renato Lužar in njegova zaročenka Tamara sta si privoščila oddih v dvoje. Kot kaže, sta se golobčka odpravila v Zagreb, kjer sta uživala v hotelu s „fačuzijem“, kot je masažni kadi rekla Vesna Šoštarič.

Mladi zvezdi šova Ljubezen po domače sta znana po tem, da rada objavljata žgečkljive fotografije in tudi tokrat nista razočarala. Tamara je za naš medij pred kratkim razkrila, da takšne posnetke objavljata za šalo, a priznala, da je v njuni spalnici sicer prav tako vroče kot na fotografijah.

Sicer pa se parček pripravlja tudi na večji izziv. "Želiva si razširiti posel oziroma ponudbo na kmetiji. Osredotočila bi se na pridelavo ekološke zelenjave in mesa, po katerem je veliko povpraševanje, a prave ponudbe pri nas na Štajerskem ni. Upam, da bova s časoma tako uspešna, da bova od tega lahko živela in nama poleg kmetovanja ne bo treba hoditi še v službo," je povedala Tamara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pozdrav iz sobe z fačuzijem 😂❤ #Zagreb 💚🙈

A post shared by TAMARA 😎🐾 (@tamarakorosec) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAMARA 😎🐾 (@tamarakorosec) on

Komentarjev 2
  • wingspan15 15:03 10.maj 2019.

    Meni to deluje kot reklama za spolne usluge.

  • Majazmaja 10:33 10.maj 2019.

    Izjemno neapetitlih fotke. Tamara nekako še izgleda, ampak Renato ... Večjo uslugo bi si naredila, če bi jih obdržala zase, za tiste, ki jih lansirata v javnost, pa mogoče najela kakega fotografa ...