Magazin > VIP
78 ogledov

Renee za spremembo krivi srečo

Renee Zellweger Profimedias
Renee Zellweger se je odzvala na presenečenje ljudi, ki je skoraj niso prepoznali na nedavni rdeči preprogi. Spremenjena naj bi bila, ker je srečna.

"Vesela sem, da ljudje mislijo, da izgledam drugače! Živim drugačno, srečno, bolj izpolnjeno življenje in sem navdušena, da se to morda opazi,“ je 45-letna igralka Renee Zellwegger povedala reviji People. Meni, da je razprava o njenem videzu smešna, a se je odločila, da se bo odzvala, ker se ji zdi, da ji drugače ne bodo dali miru. 

Igralka je presenetila, saj si na zadnjih fotografijah sploh ni podobna. Mnogi so prepričani, da se je pretirano zatekla po pomoč k plastičnim kirurgom in botoksu, a sama razlog vidi drugje. 

"Prijatelji pravijo, da sem videti mirna. Sem zdrava," je dejala. "Dolgo časa nisem ustrezno skrbela za to. Nakopala sem si urnik, ki ga je bilo nerealistično vzdrževati in ki mi ni dovolil, da bi poskrbela zase. Raje kot da bi se ustavila in na novo sestavila, sem šla naprej, dokler nisem postala izčrpana in sprejela slabe odločitve o tem, kako skriti izčrpanost. Zavedla sem se kaosa in se končno odločila spremeniti stvari.“ 

Počasnejši in bolj zdrav življenjski stil ji ustreza. Poleg tega je srečna v razmerju z glasbenikom Doyleom Bramhallom, s katerim uživata v življenju izven soja medijskih luči. "Ljudje me že dolgo niso videli tako zdravo. Mogoče sem videti drugačna. Kdo pa ni, ko se stara?! Ha. Ampak sem drugačna. Sem srečna.“ 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.