Magazin > VIP
2060 ogledov

Mija o Vesni: Res sem razočarana

Scena 02.04.10, mija jankovic, dobrodelnost, foto: tjasa platovsek tjasa platovsek
Mija Janković je iskreno spregovorila o koncu prijateljstva z nekdanjo snaho Vesno Janković.

"Imela sem jo neizmerno rada, nisva bili le sorodnici in prijateljici, temveč tudi zaupnici. Deset let je bilo o nama napisanega toliko lepega, da mi gre na jok, kako lahko nekdo to v minuti pozabi in obrne zgodbo. Predvsem pa mi je žal otrok, ki niso nič krivi," je o svojem odnosu z nekdanjo snaho Vesno Janković za Zurnal24.si povedala Mija Janković in dodala, da jo najbolj boli to, da Vesna medijem ne pove vse resnice: "Otroci imajo mamo in očeta. En teden so pri njej, en teden pri nas, a tega ni niti z eno besedo nikjer omenila. Jaz se v nič več ne vtikam, za otroke res lepo skrbimo in hvaležna sem, da sem vključena v življenje vnukov. Ravno danes sem Zorana poslušala po radiu, ko je rekel, da mu je največja nagrada, če se mu na Golovcu pridružijo še vnuki, in to je iskrena resnica."

Kritična do Vesnine odločitve

Mija je komentirala tudi Vesnino odločitev, da se pojavi v novem resničnostnem šovu Sladko življenje. "Sladko življenje, o katerem zdaj govori, je imela deset let. Hvaliti se s sladkim življenjem pri tem stanju, ki ga imamo v državi, je res tragedija. Do danes nisem rekla niti ene besede o svojem delu ali vnukih, a se mi zdi za malo, da mamica, ki tako poudarja, kako ima rada svoje otroke, ne pove, da so otroci v vseh pogledih preskrbljeni predvsem zaradi očeta. Nekoga dajati tako v nič se mi res ne zdi primerno," pravi Mija, ki je od Vesne pričakovala veliko več: "Imela sem jo za res pametno žensko, ki se nikoli ne bi spustila tako nizko, tudi zaradi šoloobveznih otrok. To ni pošteno, saj veste, da znajo biti otroci včasih zlobni in hitro kaj rečejo. Zame je to pečat za vse življenje, lahko pa, da ona na to gleda drugače. Glede na pamet, ki jo ima, bi si lahko našla pametno službo."

Zaveda se tudi svoje napake

Županova žena pa je spregovorila tudi o sinovi ločitvi od Vesne in napaki, ki je ne bo ponovila nikoli več. "Ločitev zagotovo ni lahka in 'ta kratko' vedno potegnejo otroci, zato se mi zdi pomemben predvsem čas, ki jim ga posvetiš. Še vedno pravim, da sem imela Vesno resnično rada, dolgo se mi je tudi smilila, zdaj pa moramo vsi živeti z njo in trači, ki niso pozitivni ne za otroke ne zanjo. Po desetih letih, ki so bila zame res lepa, po vseh intervjujih, da se le pogledava in že veva, kaj misliva … Ne morem verjeti, da se lahko nekdo tako spremeni. Tukaj sem res razočarana in v sebi čutim, da v resnici tudi Vesni ni bilo vseeno po vsem tem, kar je imela lepega ob meni. O tem sem se prepričala in zdaj veliko lažje živim. Seveda še vedno ostajamo v stikih, tudi Vesna in Jure se zavoljo otrok razumeta. Sem pa videla, da sem marsikaj tudi sama naredila narobe ter pozabila na to, da je moj sin Jure in mu s tem naredila veliko škode. A končno sem spoznala, da tega mati ne sme narediti. Upam, da se bo to v dobro otrok čim prej končalo," se je iskreno razgovorila Mija.

Komentarjev 23
  • Žurnalček 18:25 26.januar 2017.

    Preštej Patrie -niso vse opremljene -pomnoži s ceno in razlika je šla v žep . Za ta denar pri Rusih dobiš T- 90 , ne pa konzerve na kolesih.

  • sintesi 06:17 05.marec 2014.

    si dobr napisou....kaj pa če se izkažejo za NERESNIČNE, kdo bo tem otrokom plačal za to kar danes doživljajo.......pol bodo pa spet tožbe in bo šlo proračuna......valjda ima tudi družina jankovič pravico do sodnega postopka ali je za njih dovolj ...prikaži več da jim sodi ljudstvo.....tko kot ulica za enega drugega hoče brez sodišča oprostitev, pa vsi vemo, tudi tistih nekaj 10 plačanih postopačev ki so tulili pred sodiščem da je od patrie v žepe veliko denarja padlo

  • hubertfast 07:32 04.marec 2014.

    Čeprav se je ločila je obdržala priimek Janković, a Dolenc res tako slabo zveni?