Magazin > VIP
48 ogledov

Resnica o hrvaškem škandalu na Eurosongu

Nina Badrič EPA
Po tem, ko naj bi spremljevalno vokalistko Nine Badrić, Ivano Čabrajo, ujeli pri kraji umetniških slik v hotelu, je ta zdaj vse obtožbe zanikala.

Srbski mediji so bili prvi, ki so dan pred drugim polfinalnim večerom zapisali, da je spremljevalna pevka hrvaške predstavnice na Eurosongu kradla. Obtožena Ivana Čabraja pa zdaj trdi, da je srbski časnik Kurir navedel same laži. "Stvari, ki so zapisane v srbskem časopisu Kurir in posledično tudi v vseh srbskih medijih, so popolnoma izmišljene. Kot prvo, izjava, da so me pri kraji posnele kamere, je smešna, saj v sobi nimajo nikakršnih kamer. Menedžer hotela, ki ga citirajo v časniku in je potrdil zgodbo ter dodal, da naša delegacija povzroča nemir, sploh ni resnična oseba. Pravi menedžer se mi je za incident že opravičil in potrdil, da Kadir Mehmedov sploh ne obstaja," je za hrvaški spletni portal Dnevnik.hr pojasnila Ivana.
Poleg obtožb o kraji so srbski mediji pisali tudi o tem, da naj bi hrvaške prevke v pijanem stanju pozno zvečer s hrvaškimi zastavami razbijale po vratih drugih delegacij in da je morala posredovati policija. "Navedbe, da sem bila zaprta za dva dni in da se nisem mogla udeležiti naše zabave, so prav tako neresnične. To lahko preverite tudi na mojem Facebook profilu, kjer so objavljene fotografije z zabave," je še dodala.

Spomnimo, Ivano je srbski Kurir obtožil, da naj bi z zidu snela nekaj slik in jih pospravila v svoj kovček, ne ozirajoč se na varnostne kamere hotelu Hilton v Bakuju.

Komentarjev 1
  • albert 18:32 25.maj 2012.

    Kdaj pa je tat priznal, da je kradel.