Magazin > VIP
90 ogledov

Resnica o Katayini izkušnji v ZDA

Kataya Facebook
Katayina kariera v ZDA. Ko so izvedeli, da ima fanta, se Američani za našo pevko niso več zanimali.

Kataya je leta 2014 nekaj časa prebivala v Los Angelesu in tam posnela tudi nekaj pesmi, ki pa jih žal na koncu niso izdali. Pojavila se je namreč težava z delovno vizo, zaradi česar se je Kataya morala vrniti v Slovenijo. "Pot do delovne vize ni enostavna. Dobiš jo, če te nekdo zaposli, ker te potrebuje. Mene za snemanje ni najel nihče. V ZDA sem po prijateljskih dogovorih prišla na lastno pest. Nihče mi ni nič plačal, vse stroške sem si morala pokriti sama. Če bi me založba uradno vzela pod okrilje, bi lahko tam prebivala, delati pa kljub temu ne bi smela, kar je bilo zame nesprejemljivo, saj moraš od nečesa živeti. To je bil tudi razlog, da sem se vrnila,“ je za Žurnal24 povedala Kataya in še razkrila, da so se njeni odnosi z Američani, s katerimi je sodelovala, ohladili, ko so izvedeli, da ima novega fanta. "Takrat so izgubili interes, da bi z mano še sodelovali. To so temne strani tega posla. Sicer mi nihče ni nič naredil, bilo pa je več subtilnih namigov. Vem, kaj sem, in teh igric se ne nameravam igrati. Nisem takšna oseba, obstajajo pa dekleta, ki bi naredila marsikaj.“

Z nekaterimi nekdanjimi sodelavci je Kataya sicer še vedno v stikih, tudi z legendarnim producentom Thaddisom "Kukom" Harrellom, ki med drugim sodeluje tudi s pevko Rihanno. Katayi je ponudil, naj mu še naprej pošilja svoje pesmi v angleščini.

"Tega pri nas še ni bilo“

Kataya sicer raje kot v slovenščini poje v angleščini, saj ji ta jezik omogoča več svobode, kljub temu je bila zelo vesela, da je pred kratkim lahko spet posnela pesem v maternem jeziku. "S Frenkom Novo sva posnela pesem Svet je tvoj. Že dalj časa nisem posnela pesmi v slovenščini. Prav vesela sem, da sem spet naredila nekaj za naš trg. Posnela bova tudi spot, ki bo nekaj posebnega. Tega pri nas še ni bilo,“ pravi Kataya, ki pa nam podrobnosti še ni želela razkriti.

Komentarjev 7
  • nizakej 16:48 01.marec 2016.

    Dej mu dvojac, pa da vidmo pol.

  • Bethesda 15:49 01.marec 2016.

    Kaj lahko mi naredimo, da te bodo tudi v nasi domovini pozabili? z veseljem pomagamo!

  • Majazmaja 10:50 01.marec 2016.

    Katayina kariera v ZDA. Ko so izvedeli, da ima fanta, se Američani za našo pevko niso več zanimali. -> Kataja, ne prodajaj buč, prosim.