Magazin > VIP
112 ogledov

Resnikov sinček lepo okreva

Vili Resnik Osebni arhiv
Ker se je Vilijev sin Matias rodil dva meseca prezgodaj, mora še vedno dihati s pomočjo jeklenke. Priljubljeni pevec to težko gleda, a ostaja optimističen.

Vili nam je že v začetku januarja zaupal, da se je njegov sinček Matias zaradi zastrupitve njegove partnerice rodil dva meseca prezgodaj. Takrat je bilo je zelo hudo, oba sta bila v smrtni nevarnosti, a zdaj se stvari obračajo na bolje, pravi. Ko se nam je oglasil na telefon, je zvenel optimistično in dobre volje. "Kaj naj vam rečem, z njim je dobro. Že dober mesec je doma, dobro raste, vse se lepo razvija, a še vedno diha s pomočjo jeklenke s kisikom. To nas sicer zelo moti in smo zaradi tega kar malce živčni, a tako pač je. Vidi se, da mu gre na bolje, le svoj čas potrebuje."

Cevke ga motjo

Malega Matiasa za kratek čas sicer lahko odklopijo z jeklenke, a kljub temu mora še vsaj en mesec dihati z njo, pravi Vili. "Problem je le, da ne moremo hoditi na sprehode, gremo pa na kakšen obisk k prijateljem." Glasbenik na vse skupaj gleda zelo pozitivno, njegova izbranka Tamara pa to malo težje prenaša. "Za njo je strašno hudo. Boji se, da bi vse skupaj trajalo predolgo, zato si želi, da bi čim prej lahko dihal sam. Potem smo pa zmagali. Mali je res v redu in tudi pediatri pravijo, da ni videti kot nedonošenček." Je pa tudi Vili priznal, da ga cevke že kar malo motijo. "Res mi niso všeč. Tudi ko gremo na pregled, nas vsi gledajo, kot da smo z drugega planeta, kot da imamo kakšnega marsovca (smeh). Sicer pa ni nič takšnega, človek se navadi."

Vili je optimizen prenesel tudi na hčerko Manjo, ki se mu je prav tako rodila v razmerju s Tamaro. Petletnica se je zelo navezala na bratca in se je mamici že zahvalila, da ji je podarila Matiasa, nam je še povedal glasbenik.

Komentarjev 7
  • McClain 16:16 21.februar 2013.

    kolkr je ta Vili vcasih mal hecn zgledal, sam srcen clovek pa mislim da je. Vse bo o.k., Vili in tvoja familija.

  • McClain 16:15 21.februar 2013.

    to je res, a slovence je spet odneslo, 90%, kaj ces.

  • vrtnica 13:52 21.februar 2013.

    Matias srečno!Vse bo dobro!