Magazin > VIP
42 ogledov

Reza se seli na Havaje

Alenka Oldroyd s soprogom Thomasom Mediaspeed.net
Priljubljena vremenarka in nekdanja radijska voditeljica Alenka Oldroyd – Reza se s svojim možem, Američanom Thomasom, seli na Havaje, kjer se bo vpisala na študij prehrane.

Pred vremenarko Alenko Oldroyd - Rezo je velika življenjska prelomnica. Naslednji mesec se namreč z možem Thomasom odpravlja na sanjske Havaje, kjer bosta preživela naslednjih nekaj let, nam je potrdila Reza.

S Thomasom bosta zapustila domače Domžale in se preselila na Havaje, kjer sta se spoznala in kjer se bo Reza vpisala na univerzitetni študij prehrane. Po 15 letih kariere vremenarke se bo tako podala nazaj v študijske klopi. Seveda bo pogrešala staro službo, vendar meni, da se "vsaka stvar enkrat konča in je treba gledati naprej ter najti nove stvari, ki te veselijo". Poleg tega so tudi njeni trije otroci zdaj odrasli in ni več tako vezana na to okolje, kar je po njenih besedah tudi eden od razlogov za selitev. Sicer so zelo navezani, zato "je bil to najhujši del te nove situacije". Otroci jo pri odločitvi podpirajo: "Pravijo, da si zaslužim, saj sem bila toliko let sama z njimi. Pravzaprav se je vse moje življenje vrtelo okrog njih."

V Slovenijo se bosta s soprogom verjetno vrnila po koncu njenega študija. "Računam, da bom študij zaključila v štirih letih." Po vrnitvi v Slovenijo namerava nadaljevati projekt Na vrhu z Rezo. "Ko pridem nazaj, vidim veliko priložnost, da to svoje na novo pridobljeno znanje delim z vsemi v Sloveniji," je dodala.

Februarja bo šla najprej za en mesec na Havaje, da s Thomasom uredita vse formalnosti na univerzi ter s stanovanjem, nato pa bo do poletja še izpolnjevala svoje obveznosti kot vremenarka. Septembra pa bo začela s študijem na Havajih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.