Magazin > VIP
73 ogledov

Režiserja žena hoče ločitev

Liberty Ross Rupert Sanders FameFlynet
Nezvesti Rupert Sanders je upal, da mu bo žena oprostila skok čez plot, a njegove molitve niso bile uslišane.

Manekenka in igralka Liberty Ross naj bi kmalu vložila zahtevek za ločitev od svojega nezvestega moža. Kot cel svet ve, jo je Rupert Sanders prevaral s Kristen Stewart. Rossova naj bi celo razmišljala o selitvi v Veliko Britanijo. To bi bil za Sandersa še en udarec, saj ima par dva majhna otroka. "V ZDA se je preselila le zaradi Ruperta in njegove kariere. Tukaj je zdaj ne zadržuje nič več. Možu je povedala, da bo pobrala otroka in se preselila nazaj," je izdal vir in dodal, da je 33-letnica že najela odvetnika, saj želi postopek izpeljati čim prej.

Enainštiridesetletni filmar naj bi sicer upal, da mu bo žena skok čez plot oprostila. Kot je povedal, je bila afera s Kristen največja napaka v njegovem življenju. "Moja lepa žena in moji čudoviti otroci so vse, kar imam. Ljubim jih in molim, da bomo situacijo skupaj prestali," je izjavil režiser.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.