Magazin > VIP
12223 ogledov

Režiserka ga je posvarila pred spolnim odnosom s Kristen

Kristen Stewart, Robert Pattinson Profimedias
Kemija med njima je bila več kot očitna.

Saga Somrak je igralca Roberta Pattinsona in Kristen Stewart leta 2008 katapultirala med zvezde. Ker sta se glavna junaka med snemanjem zaljubila, so bili filmi še toliko bolj priljubljeni. 

Režiserka Catherine Hardwick je bila ena od prvih, ki so opazili, kako močna je kemija med Robertom in Kristen. Na avdiciji sta na njeni postelji zaigrala poljub. Robert se je tako vživel, da je padel s postelje. "Pomislila sem: 'Fant, pomiri se malo.'," se tega dneva spominja režiserka, ki sicer nad Robom sprva ni bila navdušena. "Prišel je z na črno pobarvanimi lasmi, nosil je nenavaden čop. Videti ni bil najbolj fit. Na sebi je imel zmečkano srajco," se ga spominja Hardwick. A njegova igra jo je sezula, tako kot tudi Kristen. "Vlogo mora dobiti Rob," je režiserki takrat rekla mlada igralka.

Hardwicke je bila zaradi močne kemije med njima v skrbeh. "Kristen je bila stara 17 let. Nisem želela imeti težav z nezakonitimi stvarmi." Roba je zato potegnila na stran in ga posvarila: "Kristen je stara 17 let. V naši državi (Rob je Anglež, op. avt.) so spolni odnosi takrat še prepovedani ..."

Rob in Kristen sta bila par tri leta, nato pa je igralka Roberta prevarala s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom.

 

Komentarjev 1
  • Gretchen_Brown 13:26 24.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎