Magazin > VIP
16420 ogledov

Ribičeva med seksom na stranišču

Tanja Ribič Youtube
Tanja Ribič se je mesenim užitkom predajala z drugim ...

Tanja Ribič | Avtor: Youtube Youtube
Igralko Tanjo Ribič so posneli med predajanjem mesenim užitkom na stranišču, sokrivec pa ni bil njen mož Branko Đurić, temveč soigralec iz filma Atomski z desne. Tanja je vroči prizor seveda posnela za potrebe filma, zato Đuru ni treba zavihteti pesti.

Film, v katerem igra 18 izjemnih igralcev s celotnega območja nekdanje skupne domovine, v naše kinodvorane prihaja konec aprila. Novi film Srđana Dragojevića se tematsko naslanja na njegova predhodna filma Lepe vasi lepo gorijo in Rane ter je tragikomedija o uničujočih posledicah "domačega" divjega kapitalizma na življenja običajnih smrtnikov.

Komentarjev 21
  • Mija_t 10:47 20.april 2014.

    Ah ti ubogi Đuro, zakaj si nisi eno pošteno žensko raje najdel ?!

  • Sona 12:24 15.april 2014.

    Ste se že naveličali da po več ur na dan sedite pred računalnikom in nimate nič od tega? Tukaj je rešitev,predstavljam vam spletno strateško igro v kateri se da z nekaj vztrajnosti in par kliki na dan prislužiti pravi denar ...prikaži več in kar je najvažnejše,tega resnično izplačujejo. Igra je simulacija pravega sveta in ekonomije preizkusite se iz kakšnega testa ste. Zainteresirani več informacij v sami igri… Link: http://goo.gl/DfpbTc

  • Mija_t 09:44 14.april 2014.

    Ah ti Đuro, zakaj si nisi normalne južnjakinje izbral? Ne pa tole....