Magazin > VIP
48 ogledov

Richard Gere poslušal Majo Keuc

Maja Keuc Facebook
Slovenska pevka Maja Keuc je v Karlovyh Varyh zapela na filmskem festivalu, kjer je bil med občinstvom tudi znani hollywoodski igralec Richard Gere.

Maja Keuc, pevka, ki že nekaj let živi na Švedskem, je dobila enkratno priložnost, saj je nastopila na filmskem festivalu v Karlovyh Varyh na Češkem. Poleg tega, da jo je doletela čast nastopiti na svetovno znanem festivalu, je bil med občinstvom tudi znani hollywoodski igralec Richard Gere.

Maja je na Facebooku objavila njegovo fotografijo in ob njej zapisala: "Imela sem že priložnost peti s svojim najljubšim pevcem Jonahom Nilssonom. Danes pa bom nastopila pred enim od najljubših igralec na petdesetem filmskem festivalu v Karlovyh Varyh.“

Pevka je po nastopu objavila tudi fotografijo iz nastopa, kjer je nastopila v čudoviti razkošni obleki, nad katero je bila navdušena tudi Lina Kuduzovič, ki je fotografijo tudi komentirala: "Wow, boš dala tudi video gor?“ A se ji je Maja opravičila, da videa žal nima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.