Magazin > VIP
29 ogledov

Ricky Martin je ponosen, da je gej

Zvezdnik se končno počuti svobodnega. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Dolga leta se je ugibalo in namigovalo, da je Ricky Martin homoseksualec. Pevec tega nikoli ni priznal, zdaj pa je končno utišal vse govorice in dejal, da je ponosen, da je gej.

Dolgo pričakovano priznanje je Ricky objavil kar na svoji spletni strani, kjer je zapisal, da je "srečen homoseksualni moški". 38-letni pevec je do tega spoznanja prišel ob pisanju svoje biografije in razmišljanju o svojih sinovih Matteu in Valentinu.

Končno se je našel
"Če bi še naprej živel tako, kot sem do zdaj, bi bilo nepošteno do mojih otrok. Dovolj je bilo pretvarjanja. Čutim, da je prišel moj čas, to je moj trenutek," je razkril zvezdnik in dodal, da so mu leta prinesla moč, da je danes lahko končno priznal, da je gej. "Na dan so prišla čustva, za katera nisem niti vedel, da obstajajo."

Ricky pravi, da ga je priznanje osvobodilo, saj je svojo pravo identiteto predolgo držal v sebi. "Kaj bo sledilo, ne vem, osredotočil se bom na stvari, ki me osrečujejo. Z vsako besedo, ki jo pišem, sem bližje notranjemu zadovoljstvu in sreči," je za konec še zapisal na svoji spletni strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.