Magazin > VIP
30 ogledov

Rihanna: Francozi so jeb*** nori

Rihanna FameFlynet
Rihanna je konec tedna poskrbela za pravi kaos na železniški postaji v Parizu, nato pa se je spravila še nad Francoze.

Pop zvezdnico Rihanno je ob prihodu iz Londona v Pariz v soboto pričakalo na stotine kričečih oboževalcev, ki so pri tem povzročili pravcati kaos na francoski železniški postaji. Barbadoška pevka je namreč dan pred tem na Twitterju objavila točen čas svojega prihoda na železniško postajo Gare du Nord s številko svojega vlaka, kar je seveda številne njene oboževalce spodbudilo, da so z navdušenjem pričakali svojo vzornico. Njihovega navdušenja pa ni delila Rihanna, ki je po incidentu na Twitterju izrazila svoje ogorčenje. "Francozi so jeb*** nori. Morala sem si izboriti pot s preklete železniške postaje," je zapisala.

Medtem pa je varnostna služba pevkino vedenje označila za skrajno neodgovorno. "Po Rihannini krivdi je vladala popolna zmeda. Kar je storila, je bilo popolnoma neodgovorno," je za britanski Sun dogodek komentiral vodja varnostne službe.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.