Magazin > VIP
5 ogledov

Rihanna in Ashton že osem tednov ljubimca

Rihanna Ashton Kutcher FameFlynet
Pevka Rihanna in igralec Ashton Kutcher naj bi bila že dva meseca skrivna ljubimca.

Rihanna in Ashton sta se na domu skupnega prijatelja spoznala konec decembra. Med njima je po besedah očividcev takoj preskočila iskrica, 24-letno pevko pa naj bi igralec tako obnorel, da se je celo pridružila njegovi skupini, kjer spoznavata mistične modrosti kabale. Že dva meseca naj bi se dobivala na zmenkih, skupaj so ju opazili tudi pred Ashtonovo vilo, kjer sta nato preživela več ur.

"Spogledovanje se je začelo takoj, ko sta se spoznala. Izmenjala sta si telefonski številki in si nemudoma začela dopisovati. Pred nekaj tedni sta celo preživela romantičen konec teden v Santa Monici. Oba sta samska in zelo uživata v družbi drug drugega," je povedal neimenovani vir in dodal, da Rihanna ves čas govori le o Ashtonu. "Pravi, da je zabaven in zelo srčkan. Zavedata se, da se bo iz njune zveze težko razvilo kaj resnega, saj sta oba zelo zaposlena, a za zdaj se s tem ne obremenjujeta."

Rihanno so še pred kratkim spet povezovali z bivšim fantom Chrisom Brownom, a zvezdnica je očitno pripravljena na novo romanco, Ashton pa je že pred časom prebolel bivšo ženo Demi Moore, ki je nedavno zapustila kliniko za odvajanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.