Magazin > VIP
34 ogledov

Rihanna in Katy oko vrgli na istega moškega

Katy Perry Rihanna FameFlynet
Razočaranega Roberta Pattinsona bi radi tolažili kar dve lepotici.

Roberta so pred kratkim ujeli na večerji s Katy Perry, kar je takoj sprožilo romantične govorice. Namigovanj pa menda ni bila vesela Rihanna, ki naj bi tako kot Katy oko vrgla na postavnega zvezdnika sage Somrak.

Katy in Rihanna sta sicer dobri prijateljici. Ko se je končal Katyjin zakon z Russellom Brandom, je bila Rihanna tista, ki je Katy ponudila ramo, na kateri se je lahko razjokala. Zdaj pa naj bi med njima vladala tišina. Rihanna naj bi se za Roba začela zanimati takoj, ko je v javnost prišla vest, da ga je Kristen Stewart prevarala. Skupen prijatelj ji je priskrbel Robovo telefonsko številko. "Bombardirala ga je z zapeljivimi in šaljivimi SMS-i. Poskuša ga zabavati in pri tem upa na zmenek," je reviji In Touch izdal vir.

Rob pa je na koncu na večerjo peljal Katy. Kot pravijo priče, se je med njima pošteno iskrilo. Rihanna naj bi bila zdaj besna na ves svet, še najbolj pa na Katy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.