Magazin > VIP
27 ogledov

Rihanna nadrla oboževalce

Rihanna izziva brez hlačk. Fame Flynet
Rihanna je znana po tem, da pusti oboževalce več ur čakati po koncertu, preden zapusti dvorano, sedaj pa je šla še korak dlje. Oboževalce v New Yorku je pevka kar nadrla.

"Pojdite nazaj!", je Rihanna nesramno zakričala skupini oboževalcev, ki so jo čakali v New Yorku in potem še enkrat: "Prekleto, pojdite nazaj!" in jim pri tem pokazala tudi roko.

Če jih ne nadira, pa pevka oboževalce pogosto po koncertih pusti čakati več ur. Ko je pretekli teden večerjala s svojo najboljšo prijateljico Katy Perry in njenim izbrancem Johnom Mayerjem, pa se je mimo skupine oboževalcev, ki so jih pred restavracijo čakali več ur, sprehodila s sklonjeno glavo, brez besed in kar se je dalo hitro.

In če ste morda mislili, da je njeno vedenje nesramno in nesprejemljivo, se motite. Večini oboževalcev je Rihanna všeč kljub temu, da jih celo ignorira. Pravijo, da je Rihanna ljubeznivo dekle, kljub nekaj slabim maniram. Ena oboževalka je po tem, ko se je pevka brez kančka zanimanja sprehodila mimo oboževalcev, za njo zavpila: "Ona je tako ljubka,“ množica pa ji je kljub njenemu nezanimanju začela ploskati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.