Magazin > VIP
46 ogledov

Rihanna se ni želela družiti z Bieberjem

Včasih mu je bila bolj naklonjena. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Justin Bieber je na podelitvi Billboardovih nagrad vztrajno želel priti do Rihanne, da bi ji čestital za nastop, vendar so ga njeni varnostniki vztrajno zavračali.

Justin Bieber ima številne oboževalce tudi med zvezdniki, vendar pa mu barbadoška pevka Rihanna očitno ni najbolj naklonjena. Na podelitvi glasbenih nagrad Billboard v Las Vegasu je poskušal priti do nje, da bi jo pozdravil in pohvalil njen nastop, vendar so mu to preprečili njeni varnostniki. "Justin je šel k njej, da bi se pogovoril z njo, vendar so ga pri tem zaustavili njeni varnostniki. Rekli so mu, naj odide. Videti je bil ponižan – mislil je, da sta kolega," je povedal neimenovani vir. "Justin misli, da je Rihanna najlepša ženska in izredno talentirana."

Mladi najstniški idol je bil zelo vztrajen, saj je kar petkrat poskušal vstopiti v njeno garderobo in varnostniki so bili že kar jezni zaradi njegove nadležnosti. Kasneje mu jo je vseeno uspelo uloviti na zabavi po podelitvi, vendar le na kratko, saj so jo njeni prijatelji dobesedno zvlekli stran od mladega Bieberja.

Rihanna in Justin sta se sicer včasih družila in skupaj gledala košarkarske tekme, zato ni čudno, da je bil Justin žalosten zaradi njene zavrnitve. Vendar se je na srečo lahko potolažil v družbi svojega dekleta Selene Gomez, ki ga je spremljala na podelitvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.