Magazin > VIP
31 ogledov

Rihanna skoraj pretepla punco Chrisa Browna

Rihanna Fame Pictures
Po tem, ko je Rihanna v klubu videla svojega bivšega fanta Chrisa Browna in njegovo dekle Karrueche Tran, je čisto pobesnela in se z novo Chrisovo izbranko skoraj stepla.

Rihanna in Chris Brown sta se pretekli vikend zabavala v istem klubu, a ne skupaj. Chris je s seboj pripeljal novo dekle Karrueche Tran, kar pa barbadoški pevki ni bilo niti najmanj všeč. Odločila se je, da se bo soočila s Chrisom in se odpravila proti njegovi vip loži, a ji je pot prekrižala Karrueche. Dekleti sta se začeli glasno prepirati in zmerjati, fizični obračun pa so komaj preprečili Rihannini telesni stražarji. "To je bilo dobro za Karrueche, saj je bila Rihanna pripravljena na pravi pretep," je za ameriške medije povedal prijatelj 23-letne zvezdnice.

Rihanna naj bi bila proti Karrueche nastrojena zaradi Chrisa, s katerim se je spet zbližala, manekenka pa naj bi ji šla v nos predvsem zato, ker se je norčevala iz nje prek youtuba. Tiskovni predstavnik Rihanne ni želel komentirati incidenta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.