Magazin > VIP
32 ogledov

Rihanni rekel, da bo umrla kot Whitney

Rihanna Reševalni pas/Twitter
Barbadoška pevka Rihanna se je znesla nad oboževalcem, ker ji je rekel, da bo umrla zaradi predoziranja, tako kot Whitney Houston.

Rihanna na svojem Twitter profilu redno objavlja fotografije, na katerih kadi marihuano, pred kratkim pa se je pod eno od njih pojavil komentar, da bo umrla tako kot Whitney Houston. Namesto da bi zvezdnica ignorirala negativnega oboževalca, mu je zabrusila: "Ja, ker Whitney se je predozirala z džointom! Spelji se stran!"

Sicer pa to ni prvič, da se je morala 24-letna pevka braniti, da uživa droge. Že večkrat so jo opazili s sumljivo cigareto v roki, na lanskoletnem festivalu Coachella pa naj bi jo celo videli, kako snifa kokain. Rihanna je kasneje dejala, da je uživala marihuano in ne kokain. "Vedeli so, da je marihuana, to je bilo jasno vsem. Ne snifam kokaina in nočem, da bi me povezovali s stvarmi, ki niso resnične," je pojasnila v kasnejšem intervjuju za revijo Vogue.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.