Magazin > VIP
19 ogledov

Rihannin strog pravilnik obnašanja

Rihanna FameFlynet
Kot kaže, lahko samo Rihanna divja, njeno osebje pa se mora obnašati skrajno primerno.

Barbadoška pevka Rihanna je trenutno zaposlena z evropsko turnejo, kjer pa mora vse potekati tako, kot si je zamislila zvezdnica. Med drugim so vsi zaposleni, od tehničnega osebja do plesalcev, dobili strog pravilnik obnašanja, ki ga morajo upoštevati ves čas turneje, v nasprotnem primeru bodo odpuščeni. "Ker v času turneje ne predstavljate samih sebe, temveč Rihanno, se morate obnašati dostojanstveno. V nobenem primeru ne toleriramo kričanja, razen če je kdo življenjsko ogrožen. Drog ne smete uporabljati niti v delovnem času niti izven njega. Niti pomisliti ne smete na to, da bi zamudili, da bi v službo prišli zmačkani ali pod vplivom alkohola," piše v pravilniku.

Vse lepo in prav, a kaj ko pevka sama ne upošteva svojega pravilnika. Še pred kratkim so jo ujeli s sumljivim belim praškom, po pijani zabavi je pristala v bolnišnici, v nekem intervjuju pa je celo priznala, da uživa v lahkih drogah in alkoholu. "Zvit džojnt in poln kozarec, to je tisto, kar potrebujem. Kaj naj, pač imam rada dobre stvari v življenju," je dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.