Magazin > VIP
18 ogledov

Riversova spet udriha po Adele

Adele Reuters
Igralka Joan Rivers je znova udarila. Tokrat že drugič po zelo uspešni pevki Adele.

Joan Rivers se je že drugič spravila na pevko Adele in jo označila za okroglolično in debelo, ki bi morala shujšati.

Prvič se je nanjo s podobnimi opazkami spravila, ko je pevka osvojila oskarja za naslovno pesem v bondovskem Skyfallu, tokrat pa je žaljivke podkrepila z izjavami, da je predebela ter se na njen račun tudi pošalila. "To ni zlobno. Je okrogla gospa, ki je zelo zelo bogata in bi se morala malo pomiriti ali shujšati. Zahtevala je opravičilo, zato sem vzela oglas iz njene riti in ji rekla: Nisi debela. In nato sem imela v sobi prostora za veliko drugih oglasov," je povedala v enem intervjuju. Dodala je še: "Adele je lepa in uspešna in ima, koliko, 100 milijonov dolarjev? Bodimo realni: je debela!"

Po oskarjih se je nanjo spravila med pogovorom z Davidom Lattermanom, ko je vzela njen naslov pesmi Rolling in the Deep in dodala, da se valja v pečenih piščancih. "Piščanci so dobri, saj jih mesarji vedno lahko prodajo Adele. Povpraševanje je zagotovljeno."

Joan je očitno odvečna teža na zvezdnicah trn v peti. Pred dvema letoma se je spravila na pevko Christino Aguilero in jo označila za pujsko in dodala, da zvezdnica misli le na hrano, ko je imela težave pri petju himne na superbowlu.

A očitno ima le dolg jezik, saj je ne moti vedno teža. Med drugim se je pred nedavnim spravila tudi na manekenko Heidi Klum, ki je na zabavi pred podelitvi oskarjev nosila obleko z globokim dekoltejem.

Komentarjev 1
  • mijaliza 20:42 01.april 2013.

    in to govori plastična spaka, ki se vsaki dan pri kirurgih nategne da zgleda kot kakšen lik iz ZF serij