Magazin > VIP
39 ogledov

Rob hoče razčistiti s Kristeninim ljubimcem

Rupert Sanders, Kristen Stewart FameFlynet/Žurnal24
Igralec Robert Pattinson se hoče temeljito pogovoriti z režiserjem Rupertom Sandersom o aferi, ki jo je imel z njegovo punco Kristen Stewart.

Potem ko se je Robert izselil iz njunega skupnega doma, zdaj hoče odgovore. Kot poročajo ameriški mediji, se hoče srečati z Rupertom Sandersom in se z njim pogovoriti o skoku čez plot, ki je prizadel tako njega kot Rupertovo ženo Liberty Ross. "Rob se hoče z Rupertom pogovoriti kot moški z moškim. Hoče ugotoviti, kaj dejansko se je dogajalo med njima," je za ameriški spletni RadarOnline.com povedal Robertov bližnji prijatelj. "Ni čisto prepričan, da mu bo Kristen povedala resnico, zato hoče zgodbo slišati od Ruperta. Ta ima ženo in otroka, zato Rob meni, da mu ne bo lagal."

Vir je še razkril, da se 26-letni igralec čuti izdanega tudi z Rupertove strani, saj mu je kot režiserju filma, v katerem je igrala njegova punca, povsem zaupal. "Resnično je bil zaslepljen. Zdaj prestaja težke trenutke, njegovo srce je zlomljeno, v njemu vre jeza in zahteva odgovore," je še razkril vir in dodal: "Zaenkrat je zanj preveč boleče, da bi govoril s Kristen, zato se bo obrnil na Ruperta."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.