Magazin > VIP
1805 ogledov

Rob Kardashian močno shujšal

robert kardashian Profimedia
Rob Kardashian, brat Kim Kardashian, se že lep čas bori z odvečnimi kilogrami.

Rob Kardashian, mlajši brat Kim Kardashian, se je že pred nekaj leti umaknil iz javnosti in iz resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian. Razlog za to, da se ne želi več pojavljati v medijih, naj bi bile depresije in tudi njegov boj z odvečnimi kilogrami.

33-letnik pa se je sedaj pokazal na rojstnodnevni zabavi sestre Khloe in prijetno presenetil, saj je izgubil kar nekaj kilogramov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 out of 6 #happybirthdaykhloe

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on


Družina je bila zanj v velikih skrbeh. "Tako debel še ni bil. Tehta najmanj 136 kilogramov in spada v skupino tistih, pri katerih je verjetnost, da jih bo zadela srčna kap, visoka,“ je vir pred časom povedal portalu Radaronline. Rob naj bi takrat celo zbolel za sladkorno boleznijo in depresijo. 

Njegovo stanje se je še poslabšalo, ko se je razšel z Blac Chyna, mamo svoje hčerke. Takrat se je še pogosteje tolažil z nezdravo prehrano. Kilogrami so se začeli kopičiti še hitreje, njegova samozavest pa je začela padati. Rob je postal samotar in se zaprl vase. Sedaj pa se je odločil spremeniti svoje življenje, tudi zaradi hčerke Dream, ki je stara 3 leta.

Njegova mama je fotografijo z zabave objavila na družbenih omrežjih in njeni sledilci Robove preobrazbe niso mogli prehvaliti. "Videti je srečen in zdrav,“ je nekdo pokomentiral posnetek.

Najboljše vragolije najdete na Joongli!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.