Magazin > VIP
17 ogledov

Robbie postal očka

Robbie Williams FameFlynet
Robbie Williams je pri osemintridesetih dočakal svojo prvorojenko.

Robbie Williams in njegova žena Ayda sta včeraj pozdravila rojstvo svoje prvorojenke Theodore Rose, ki jo ljubkovalno imenujeta Teddy. "Nagrajen sem s Theodoro Rose Williams, znano kot Teddy. Rodila se je ob treh popoldne 18. septembra 2012 in tehtala 3,3 kilograme. Dojenček, mamica in očka smo super. Hvala vsem za lepe želje," je na svojem uradnem blogu zapisal Robbie.

Pevec je že pred rojstvom hčerke povedal, da sta z ženo izbrala staromodno ime in da se bo družina v kratkem verjetno preselila nazaj v Anglijo. "Ne želim, da bi se najin otrok izobraževal v Los Angelesu, veliko raje bi videl, da ima angleško senzibilnost. V tukajšnjih šolah so idioti, pofu**** idioti, take vrste idioti, ki obstajajo samo v L.A.-ju in za katere ne želim, da jo obkrožajo. Ne gre le za enega ali dva, ni tako kot v hiši Big Brother, kjer izbereš najhujšega," je bil oster Robbie.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.