Magazin > VIP
42 ogledov

Robbie se je odrekel tradicionalnemu

Ayda in Robbie nista hotela imeti tradicionalne poroke. (Foto: Hello!) Žurnal24 main
Robbie Williams, ki se je pred kratkim poročil s svojo izbranko Aydo Field in zlomil marsikatero žensko srce, je v intervjuju za revijo Hello! spregovoril o trenutku, ki si ga bo zapomnil za vse življenje.

Robbie in Ayda sta za omenjeno revijo razkrila številne podrobnosti o poroki. Nevesti niso delale družbo ljubke družice, temveč osem psov, ki so brez težav odigrali svojo pomembno vlogo na svečanosti, Robbie pa ni imel poročne priče. Pred poroko se je 60 gostov zabavalo v stilu Jamesa Bonda, Robbie pa je zapel svojo pesem Angels in še pred ceremonijo vse povabljene spravil na noge.

"Edina tradicionalna stvar, ki se ji nisva hotela odreči, sta bili zaobljubi. Izpustila sva celo dekliščino in fantovščino," sta povedala zakonca. Ayda je dodala, da sta bila zelo vesela, ker so njuni psi prevzelo vlogo družic, Robbie pa je priznal, da ni mogel umiriti svojega dihanja, ko je Aydo zagledal v poročni obleki.

"Videti je bila kot najlepše dekle na svetu. Vse je bilo tako pravljično, največ pa nama je pomenilo to, da sva bila obkrožena z družino in prijatelji. Sem najsrečnejši moški na svetu," je povedal Robbie, ki je še vedno poln vtisov. Pevec je še priznal, da je prepričan, da bosta z Aydo za vedno ostala skupaj, saj se ob njej počuti kot boljši človek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.