Magazin > VIP
14 ogledov

Robbie si vbrizgava seks hormone

Robbie je z Aydo zelo srečen. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Če pogledamo seznam njegovih nekdanjih ljubimk, bi Robbieju Williamsu lahko nadeli vzdevek vreča testosterona. A ravno tega hormona mu primanjkuje.

Zvezdnik skupine Take That je priznal, da zaradi duševne otopelosti dnevno potrebuje dve injekciji testosterona. "Injekcije so spremenile moje življenje. Zapihal je nov veter," je izjavil pevec in dodal, da mu je zdravnik, potem ko ga je prosil za rastne hormone, s katerimi se blažijo simptomi staranja, postavil zastrašujočo diagnozo. Njegov libido je namreč primerjal z libidom stoletnika. Krvne preiskave so namreč pokazale, da se je pri pevcu drastično znižala raven moškega spolnega hormona. Ta ne skrbi le za zdrav spolni apetit, ampak tudi za dobro počutje.

Kakor koli že, Robbie se zdaj počuti odlično, kar veseli in zadovoljuje tudi njegovo ženo Aydo Field, ki je, kot pravi, ne bi nikoli prevaral. "Nočem ji zlomiti srca."

Kljub veliki ljubezni pa se zaveda, da priložnost dela tatu. "Seveda bi me mikal seks z drugo. Konec koncev sem moški z vsemi lastnostmi moškega – pojdi in se razmnožuj. In razmnožuj se z vsako."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.