Magazin > VIP
8450 ogledov

Robbie Williams pristal na intenzivni negi: Našli so kri v možganih

Robbie Williams
Iz odra naravnost na intenzivno nego.

Britanski pevec Robbie Williams je septembra odpovedal nekaj koncertov, ki jih je imel v Rusiji v okviru svoje turneje, zaradi, kot je takrat povedal, zdravstvenih težav. No, šele zdaj pa je razkril, kako resne so bile te težave.

Na koncertu v švicarskem Zurichu je njega in njegovo ekipo hudo zaskrbelo za njegovo zdravstveno stanje, saj je, kot je povedal z britanski medij The Sun, kazal znake možganske kapi: "Leve roke sploh nisem čutil. Z leve strani ust mi ni in ni nehala kapljati slina. Imel sem neverjeten glavobol in težave z dihanjem."

Odkrito Magazin Robbie Williams: Moja kariera me bo pokončala

Povedal je, da je do svojih oboževalcev čutil veliko dolžnost in da je želel dokončati koncert, ki ga je začel. To je tudi naredil. Po koncertu v Zurichu pa se je odločil, da odleti v London na preiskave. "V Rusijo sem želel iti, ne glede na to, v kakšnem stanju bom," je povedal pevec, ki je imel v Rusiji predvidena dva koncerta.

V Londonu so naredili preiskave in ga po hitrem postopku poslali na intenzivno nego. "Slikali so tako srce kot tudi možgane in naredili vse možne raziskave. Na slikah možganov so našli lise, nekaj kar je izgledalo kot kri v možganih. Ta trenutek je bil zame zelo grozen, saj je bila odločitev odvzeta iz mojih rok in so me poslali na intenzivno."

Robbie Williams robbie w. Magazin Robbie Williams snema v Ljubljani

V tem času so bili njegova žena in njuni trije otroci čez lužo v Združenih državah Amerike: "Čudno je bilo. V enem trenutku sem bil na svetovni turneji, na odru, že v drugem trenutku sem ležal na intenzivni negi. Žena me ni mogla obiskati. Bil sem prestrašen in zmeden, a bil sem obkrožen z ljudmi, ki so mi pomagali."

Robbie je bolnišnico zapustil po tednu dni in kot je povedal za The Sun ga je dogodek zelo pretresel: "Zavedel sem se, da moram bolje skrbeti zase, da nimam več 23 let, ampak 43 in da moram začeti skrbeti zase tako duševno kot fizično." Kot je povedal, se je po tem začel ukvarjati z meditacijo in pilatesom. Skrbi za svojo prehrano in da ni pod prehudim stresom.

Komentarjev 1
  • karmen30 14:38 16.december 2017.

    Robbie Williams ima 2 otroka!