Magazin > VIP
3 ogledov

Robbie Williams želi seksati z Bradom Pittom

Robbie Williams FameFlynet
Britanski zvezdnik Robbie Williams je v nedavnem intervjuju izdal kar nekaj pikantnih skrivnosti. Med drugim je razkril, da si želi seksati z Bradom Pittom.

Robbie je v pikantnem intervjuju priznal, da bi za dva milijona funtov spal z moškim, z Bradom Pittom pa bi se med rjuhami pozabaval kar zastonj. Vse skupaj je bilo del zabavnega pogovora z zvezdnikom, njegovo ženo Aydo Field in njegovimi prijatelji. Sedemintridesetletni zvezdnik je prijateljem postavljal zanimiva vprašanja, na katera pa je odgovarjal tudi sam.

Medtem ko so njegovi kolegi dejali, da bi z moškim spali za nič manj kot pet milijonov funtov, je Robbie dejal, da bi se v kaj takšnega spustil za precej manj. "Mislim, da bi to naredil za dva milijona funtov. Za dva milijona bi spal z Božičkom, za Brada Pitta pa je zastonj!" je dejal hudomušen Robbie, a hitro dodal: "Zanima me le, koliko bi moral jaz plačati njemu za seks?" No, Robbie vsekakor zna pritegniti pozornost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.