Magazin > VIP
34 ogledov

Robert Danico spoti večkrat na teden

Danica Lovenjak Osebni arhiv
Danici Lovenjak se po štirih mesecih potenja v fitnesu že poznajo prvi rezultati.

Danica Lovenjak | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
"Med moje novoletne zaobljube je spadalo tudi to, da bom pogosteje hodila na fitnes. Po štirih mesecih lahko potrdim, da se še vedno držim svoje zaobljube, opažam pa tudi napredek," nam je zaupala Danica Lovenjak, ki vsaj trikrat na teden zaide v MaxxFitnes: "Še posebej všeč mi je vodena vadba grit, ki jo izvaja Robert Rus. Motivacijsko naravnani Robert poskrbi, da nikoli ne izgubim volje za vadbo, na koncu treninga pa naredim še nekaj stabilizacijskih vaj."

Vedno urejena Danica pravi, da je slog pomemben tudi v fitnesu, oboževalci njenih oblin pa bodo malce manj navdušeni nad dejstvom, da se s kilogrami topijo tudi Daničini že skoraj legendarni balkoni. A brez skrbi, saj vremenarka poudarja, da svojih oblin ne da! Trenutno je sicer samska, kar pa še ne pomeni, da je osamljena, saj hudomušno pripomni, da je tudi iskanje gospoda pravega lahko prav sladko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.