Magazin > VIP
30 ogledov

Robert ne razume, zakaj moški varajo

Robert je že nekaj časa srečen s Kristen. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Robert Pattinson pravi, da ne razume, zakaj moški varajo svoje partnerice. Pravi, da je odrastel s staršema, ki sta srečno poročena že "celo večnost", zato verjame, da lahko ljubezen traja večno.

"Moji starša sta se spoznala, ko je bila mama stara 17, oče pa 25 let. Še vedno sta skupaj in videti sta res srečna," je v nedavnem intervjuju razkril Robert, ki je trenutno v zvezi s soigralko iz sage Somrak, Kristen Stewart.

 

In ravno zato 24-letni igralec ne razume varanja. "Razumem, da obstaja trenutek šibkosti, a ni mi jasno, kako lahko nekateri moški istočasno spijo z več ženskami," je povedal zvezdnik in dodal, da sam seks vedno povezuje s čustvi. "Sem zelo romantična duša. Odrastel sem z dvema starejšima sestrama, tako da sem se naučil spoštovati ženske. Pri meni gredo čustva z roko v roki s seksom, nisem za odnose brez obveze," je dodal za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.