Magazin > VIP
22 ogledov

Robert Pattinson in Katy Perry se tolažita

Robert Pattinson, Katy Perry FameFlynet/Žurnal24
Igralec Robert Pattinson in pevka Katy Perry sta našla skupno točko. Oba trenutno prebolevata konec razmerja, on s Kristen Stewart, ona pa z Johnom Mayerjem.

Robert in Katy sta si pred dnevi privoščila skupno večerjo ob svečkah, ki pa ni bila ravno romantična. Zvezdnika drug drugemu namreč ponujata oporo zaradi konca razmerij, saj je Robert še vedno prizadet zaradi Kristen Stewart, Katy pa je pred kratkim pustil glasbenik John Mayer, s katerim sta imela le bežno romanco.

Očividec, ki je zvezdnika opazil na skupni večerji, je dejal, da sta si namenila kar nekaj zapeljivih pogledov, a dlje od tega ni šlo. "Katy se ga je ves čas dotikala in se smejala njegovim šalam. A videlo se je, da ni nič kaj resnega, saj je bil Robert videti precej potrt zaradi Kristen," je za britanski The Sun povedal vir.

To pa ni bilo prvič, da sta Rob in Katy na samem uživala v družbi drug drugega. Spogledovala sta se že pred tremi leti, preden se je pevka poročila z Russellom Brandom. Mogoče pa se bo iz tolažbe le rodila nova ljubezen ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.