Magazin > VIP
34 ogledov

Robertsova se od pokojne sestre ni poslovila

julia roberts FameFlynet
Mediji poročajo, da se igralka Julia Roberts ni udeležila spominske slovesnosti za njeno sestro Nancy, ki je umrla pretekli mesec.

Na slovesnosti so opazili tudi nekaj znanih obrazov, med drugim zvezdnico serije Glee Jane Lynch.

Nancy je storila samomor. V poslovilnem pismu je za svojo smrt okrivila svojo slavno sestro. To sta potrdila tudi Nancyjin zaročenec John Dilbeck in njegov brat Conner Dilbeck, ki je povedal, je bila Julia do sestre izjemno kruta. Nekateri pa trdijo, da je Nancy razjedala zavist. To je Dilbeck sicer zanikal. "Nancy je bila na Julio ponosna. Imela je duševne težave, ki so se začele po poškodbi kolena. Ker ni smela več telovaditi, se je začela rediti. Njena sestra je bila "čedno dekle", Nancy pa debela najstnica. Lahko bi jo opisali kot trpinčeno dušo, ki je odraščala v sestrini senci. Oboževala jo je, a jo tudi vedno bolj sovražila. Nancy je namreč menila, da jo Julia tiranizira.“

Julia naj bi svojo sestro poskušala prepričati v zdravljenje odvisnosti od drog. Nancy je v to sprva privolila, nato pa si je premislila. "Julio je sestrina smrt pretresla. Težko ji je, saj ve, da Nancy ne bi bilo treba umreti," je povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.