Magazin > VIP
112 ogledov

Robi doživel hudo nesrečo

robert voyo.si
Nekdanji tekmovalec šova Gostilna išče šefa, Robi, je za Žurnal24 povedal, kako mu je šef pomagal prebroditi najtežje trenutke v njegovem življenju.

Kuhar Robi je že v prvi oddaji šova Gostilna išče šefa povedal, da mu njegov šef, ki vodi restavracijo Ponvica, zelo veliko pomeni, saj sta več kot prijatelja. Šef ga je namreč ves čas podpiral in mu stal ob strani. Njegovo pomoč in razumevanje je potreboval še zlasti po nesreči, ki bi lahko spremenila njegovo življenje.

"Ob strani mi je stal v dobrih in slabih časih. Še zlasti takrat, ko sem v službi padel in si poškodoval hrbtenico. Delal sem še ves mesec in nihče ni vedel, da me boli. Na koncu se je izvedelo, da imam počena dva vretenca. Čez noč so me operirali. Takrat sem imel srečo v nesreči. Hvaležen sem šefu, da mi je takrat pomagal in mi dal čas, da se pozdravim,“ pravi Robi, ki je zahteval vpogled v glasovanje, saj ne verjame, da je Žan prejel več glasov.

Komentarjev 2
  • Majazmaja 15:26 11.december 2015.

    Ir. K.: da Vas ni sram, toliko napak v tako kratkem članku?!

  • Janez_53 15:19 11.december 2015.

    Kaj ko bi naslov napisali malo manj bombastičen??? Ko ga bralec prebere, je prepričan, da je nesrečo doživel SEDAJ, ne pa nekje v preteklosti! Se zavedate, da s takim pisanjem ZAVAJATE BRALCE??? Delate to namerno?