Magazin > VIP
444 ogledov

Rodila se je Drnovškova vnukinja

Jure Ivanušič, Titina Ivanušič Osebni arhiv
Igralec Jure Ivanušič in njegova partnerica, hči pokojnega Janeza Drnovška, Nana Forte sta med velikonočnimi prazniki prvič postala starša.

Znan slovenski igralec, pianist in šansonjer Jure Ivanušič in njegova partnerica, priznana glasbenica Nana Forte, sta na velikonočni ponedeljek, 9. aprila, postala ponosna starša prvorojenke Titine, ki se je rodila v mariborski porodnišnici. Jure, ki je bil ob njenem rojstvu zraven, nam je zaupal, da se družinica počuti dobro.

Umetniški parček, ki je skupaj zadnji dve leti, je svoji hčerkici nadel zelo staro ime, pomanjševalnico od Tite, razlaga pa se kot čast, dostojanstvo, slava ali pa tudi kot golob. Gre sicer za zelo pogosto ime v latinskem svetu, v Sloveniji pa je njuna malčica šele šesta deklica s tovrstnim imenom, kot nam je povedal. "V izboru sva imela dosti imen, ena so bila bolj všeč meni, druga Nani, to pa je navsezadnje pretehtalo."

Juretovi ženski sta sicer še vedno v porodnišnici, ju pa pričakuje doma v petek, kjer je že vse pripravljeno na malčičin prihod. "Moje zadolžitve bodo: že v soboto bom šel ven in ubil mamuta, ga privlekel domov, spotoma pa še napadel sosednjo vas, da nas ne bodo ogrožali," se je še pošalil o svojih novih nalogah.

Komentarjev 1
  • tartufka2226 09:18 12.april 2012.

    prav žal mi je da dedek taga ni dočakal,in iskrene čestitke staršema