Magazin > VIP
28 ogledov

Rodman dobil triletno pogojno kazen

Dennis Rodman Žurnal24 main
Sodišče tokrat ni imelo milosti za nekdanjega košarkarskega zvezdnika Dennisa Rodmana in njegovo neplačevanje preživnine za dva otroka.

Petkratni NBA-prvak Dennis Rodman je svoji nekdanji ženi Michelle Rodman dolgoval preživnino za dva otroka v vrednosti več kot vrtoglavih 800 tisoč dolarjev oziroma 635 tisoč evrov ter še dodatnih več kot 50 tisoč dolarjev oziroma skoraj 40 tisoč evrov za njeno vzdrževanje. Zaradi nespoštovanja rokov plačevanja preživnine v lanskem letu je bil tako zdaj na sodišču obsojen na tri leta pogojne kazni ter 104 ure družbenokoristnega dela ob tem, da bo v prihodnje redno plačeval preživnino. In čeprav se je nekdanji košarkarski zvezdnik izgovarjal, da nima denarja in da ne more plačevati tolikšnih vsot, mu s tem ni uspelo nič kaj omajati sodnika.

Rodman ima sicer tri otroke z dvema različnima ženskama, pravočasno pa ni plačal za otroka, ki ju ima s tretjo ženo Michelle, od katere se je ločil leta 2004.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.