Magazin > VIP
13 ogledov

Rodno mesto žaluje za svojim zvezdnikom

Zvezdnikova smrt je prizadela in razjezila meščane Pertha. Žurnal24 main
Nekdanje mesto preminulega zvezdnika Heatha Ledgerja se pripravlja na pogreb svojega someščana. Posmrtne ostanke so že pripeljali v Avstralijo.

Filmskega igralca, ki je umrl 22. januarja letos v svojem apartmaju v New Yorku, so preiskovalci sumili jemanja drog. To je zelo razburilo prebivalce Heathovega domačega kraja Perth v Avstraliji. Toksikološke raziskave še niso znane.

Meščani tega mesteca na zahodu Avstralije so izrazili žalost ob njegovi nenadni smrti in jezo zaradi medijskega domnevanja o igralčevem jemanju drog, ki je povezano s predvajanjem posnetkov z zabave, kjer naj bi Ledger in drugi obiskovalci uživali mamila.

Prebivalci Pertha imajo o svojem nekdanjem zvezdniku zelo dobro mnenje. Lokalni novinar ga opiše kot zelo zadržanega, da ni bil najbolj vešč sodelovanja z novinarji, saj naj bi mu bilo neprijetno razglabljati o osebnih zadevah.

Heath bo pokopan v svojem rodnem kraju v grobu ob svojem dedku in babici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.