Magazin > VIP
36 ogledov

Rodov sedmi otrok bo deček

Zakonca sta si sprva želela deklico, a sta nad drugim sinom več kot navdušena. ( Žurnal24 main
Rod Stewart bo naslednje leto znova postal očka, razveselil pa se bo še enega sina.

Zdravniki so namreč njegovi noseči soprogi Penny Lancaster s skoraj stoodstotno natančnostjo sporočili, da bo rodila dečka. Rodil se bo marca prihodnje leto.

Par, ki je poročen od leta 2007, že ima štiriletnega sina Alastairja, novorojenec pa bo za glasbenika že sedmi otrok.

39-letna manekenka je povedala, da so na pregledu ugotovili, da bo povila dečka, kar je njenega prvega sina zelo razveselilo. Kljub prejšnjim navedbam, da si oba želita deklico, sta zakonca nad novim dečkom zelo navdušena.

Pred kratkim sta sicer najavila, da pričakujeta še en naraščaj, obenem pa razkrila, da sta poskušala zanositi kar dve leti. Po neuspešnih poskusih sta se tako odločila za umetno oploditev.

Rod, ki ima iz prejšnjih zakonov šest otrok, je povedal, da je bila oploditev za oba zelo stresna, vendar sta bila odločna, da bosta imela še enega otroka. Ta otrok pa bo tudi zadnji za pevca. "Zelo sem srečen, vendar bo to zadnji otrok. Ne morem jih več imeti," je še dodal 65-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.