Magazin > VIP
245 ogledov

Rok Piletič javnost prosi, naj se vzdrži žaljivk

BQL Saša Despot
Rok Piletič vesel podpore javnosti, a poudarja, da so žaljivke na račun Omarja Naberja in žirije na Emi nepotrebne.

Duo BQL je od gledalcev prejel skoraj 8000 glasov več kot Omar Naber, a je bila slednjemu žirija bolj naklonjena, zato je Omar tisti, ki bo Slovenijo zastopal na letošnjem Eurosongu.

Ogorčenje oboževalcev bratov Piletič je bilo veliko. Pritoževali so se po družabnih omrežjih, na spletu pa se je pojavila celo peticija proti žiriji na Emi. "Zahtevamo, da se upošteva glas ljudstva in neha promovirati "strokovno žirijo, ki v Sloveniji nima veze z strokovnostjo" in na Evrovizijo pošlje zmagovalce nas navadnih ljudi ne pa 10tih izbrancev v žiriji. Celotna Evropa se nam dobesedno smeje,“ so med drugim zapisali v peticiji.

Roku Piletiču se zdi takšno obnašanje nekaterih oboževalcev kar malo smešno. "Ne vem, kaj naj rečem. Meni se zdi to kar malo smešno. Lepo je sicer videti, da te ljudje podpirajo in se zate zavzemajo, a ta akcija je bila precej negativno usmerjena. Ne strinjam se z določenimi stvarmi. Opazil sem namreč tudi žaljivke na račun žirije in Omarja Naberja, kar mi ni bilo všeč. Kot izvajalcu Omarju to verjetno ni bilo prijetno prebirati, čeprav je tovrstnih stvari verjetno že vajen, saj ima veliko izkušenj,“ je za Žurnal24 povedal Rok, na vprašanje, ali bi svojim oboževalcem rad kaj sporočil, pa odgovoril: "Najbolje je, da ljudje delajo po svoji pameti, saj živimo v demokratični državi. Kar pa bi rad poudaril, je to, da naj se vzdržijo žaljivk. Podporo lahko namreč izkazujejo tudi na drugačen način.“

Komentarjev 3
  • primoz.g 21:25 05.marec 2017.

    evo eno varijanto še plain voice varijanti, https://www.youtube.com/watch?v=6EwaNYzVdFs\s\spa se javte keri bi lahko zapeli, ste TAKOJ v MOMENTU svetovna ZVEZDA garant.

  • primoz.g 21:15 05.marec 2017.

    evo za pokušino en redkih ki jo je odpel, je Luke Kelly\s\shttps://www.youtube.com/watch?v=b6m_xQp5m5U

  • primoz.g 21:14 05.marec 2017.

    Jest bi za EMO dal kvalifikacijo, da se prvo VSI naučijo peti skladbo Rocky Road to Dublin, in to propisno, šele potem naj kandidirajo za emo z biločem, mislim pa da ene 30 let nebi bli na evroviziji, ker jebeno ...prikaži več en slovenc ne more zapet tega. še irci TEŽKO, bi pa bila to lepa lekcija, za vse naše "kao pevaće)