Magazin > VIP
26 ogledov

"Rok si vedno vzame čas zame"

Alma Merklin Rok Tratnik Facebook
Ljubezen med pevko Almo in kuharjem Rokom vedno bolj cveti.

Alma Merklin in Rok Tratnik sta že nekaj mesecev zelo zaljubljena. Kot je povedala Alma, se imata super, njuna zveza pa je vedno bolj trdna. In to tako zelo, da razmišljata celo o skupnem življenju. "Mogoče je še malo prehitro, razmišljava pa zagotovo o tem," je povedala.

Kljub temu, da je on zaposlen s kuhanjem, ona pa s študijem, se potrudita, da se vidita vsak dan. "On je zelo priden. Všeč mi je, da je ambiciozen. Kljub temu pa si vzame čas zame. Zelo je pozoren in ne glede na to, ali ima veliko dela, se vidiva v bistvu vsak dan,“ je dodala.

Kot je znano, je Rok, ki je tekmoval v šovu Gostilna išče šefa, tik pred finalom odstopil in trenutno kuha v eni od ljubljanskih gostiln. Alma, ki je zaslovela z nastopom v šovu X Factor, pa ima v načrtih že četrti singel. Poleti bo imela več nastopov, želi pa si tudi posneti album. Sicer pa jo bo pot po končani fakulteti zanesla čez lužo, kjer si želi uspeti v glasbi. A kot pravi sama, so to za zdaj samo želje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.