Magazin > VIP
54 ogledov

Rokometaša v veselem pričakovanju

Vid in Maša pričakujeta punčko ... Žurnal24 main
Tudi v rokometnih vrstah pričakujejo naraščaj. Svojega prvega oziroma drugega otroka se veselita Vid Kavtičnik in Uroš Zorman.

Hči znanega tabloidnega novinarja in urednika Bojana Požarja, Maša Požar, in rokometaš Vid Kavtičnik pričakujeta otroka. Po naših virih bosta bodoča starša povila deklico. Maša in Vid sta se spoznala lani na silvestrovo, resna zveza pa se je sicer začela šele nekaj mesecev kasneje, ko sta se, tako potrdita oba, zaljubila. Maša je zadnjih nekaj let študirala v Ameriki, zdaj pa dela v kabinetu premierja Boruta Pahorja, Vid pa letošnjo sezono igra za francoski rokometni klub Montpellier.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 


Svojega naraščaja pa se veseli še en rokometaš, in sicer Uroš Zorman. Ljubljančan, po izobrazbi policist, trenutno pa igra za rokometni klub Celje Pivovarna Laško, s soprogo Katjo pričakuje drugega otroka. Njegov triletni sin Maks bo dobil bratca.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.