Magazin > VIP
85 ogledov

Romih se je ob Putinu počutil kot v filmu

Ruska kapelica Saša Despot
Z izjemo visokih državnikov, se z ruskim predsednikom Putinom, ki je v soboto obiskal Slovenijo, ni pogovarjal in rokoval nihče, mu je pa eden izmed znanih Slovencev prišel precej blizu.
To je bil voditelj Boštjan Romih, ki je že peto leto zapored vodil proslavo ob Ruski kapelici na Vršiču. Od Putina je bil oddaljen le štiri metre in pravi, da se je počutil kot v akcijskem filmu.
 
"Proslava je izgledala zelo podobno kot lani, le varnostnikov je bilo za odtenek več. Vsi so kljub vremenu brez oblačka v rokah držali dežnike, ki so verjetno imeli še kakšno drugo, varovalno vlogo. Od takih dogodkih se vedno počutim kot v kakšnem hudem vohunskem akcijskem filmu. Putina sem videl na štiri metre, izgledal je podobno kot na televiziji, le da je bil po moji laični oceni napudran, kar je verjetno za ljudi, ki vedo, da bodo na televiziji, običajno," nam je izdal Romih, ki je tudi sam, tako kot ostali obiskovalci proslave, moral čez strog varnostni pregled. 
 
Komentarjev 4
  • Avatar praufo
    praufo 16:01 04.avgust 2016.

    nikjer ni bil tako varen kot tukaj v sloveniji

  • Five 15:35 04.avgust 2016.

    Pa kaj vam je? Vsi smo lahko videli, da se je predsednik Putinrokoval. Z ljudmi, ki so ga pozdravljali ob poti, rokoval se je tudis predstavniki cerkev ...Takšno izmišljevanje je nezrel pogled na svet.

  • izRODEk 15:14 04.avgust 2016.

    Z dotikom roke lahko nekomu naneseš strup.