Magazin > VIP
29 ogledov

Ronaldo je zaročen

Irina je kot model delala za Victoria's Secret in Intimissimi. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo, ki je še nedavno veljal za nepoboljšljivega ženskarja, se je zaročil. Za roko je zaprosil rusko lepotico Irino Shayk, s katero sta skupaj komaj štiri mesece.

Novico o poroki je javnosti izdala kar nevesta sama, v nedavnem intervjuju za nek portugalski tabloid. Da so njene besede resnične priča tudi dejstvo, da se s poroko strinjata tudi Irinina starša, ki ju je Ronaldo prosil za roko njune hčerke.

 

Prehitra zaroka?

Glede na to, da 25-letni nogometaš velja za ženskarja, je vest o poroki presenetila marsikoga, še najbolj pa njegove zagrete oboževalke, ki tega bržkone niso pričakovale.

 

Ronaldo in Irina sta skupaj namreč komaj štiri mesece, pred tem pa se je moral zvezdnik kar nekaj časa truditi okoli 24-letne ruske manekenke. Kljub temu pa obstaja nevarnost, da ga bo zaljubljenost kmalu minila.

 

Da se je bo Ronaldo kmalu naveličal, je prepričano tudi njegovo nekdanje dekle, Rute Penedo. "Mislim, da se je kar hitro navadil, da so ženske nore nanj. Če ne vidi izziva, se hitro naveliča, a upam, da tokrat ne bo tako."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.