Magazin > VIP
19 ogledov

Ronaldo otroka naredil natakarici

Cristiano Ronaldo Žurnal24 main
Kljub prizadevanjem slavnega nogometaša Cristiana Ronalda, da identiteta matere njegovega sina ostane skrivnost, pa je medijem uspelo odkriti, kdo je ženska, ki mu je rodila otroka.

To naj bi bila revna natakarica iz Los Angelesa, ki naj bi jo nogometaš srečal med dopustom. Ronaldo naj bi jo osvajal kar na delovnem mestu, v polomljeni angleščini pa naj bi ji govoril: "Ti in jaz, seks." Ker natakarica menda ni vedela, kaj slavni nogometaš hoče od nje, ji je na okno restavracije narisal srce in zahteval poljub.

Ronaldov prijatelj je za britanski The Mirror povedal, da se nogometaš pogosto pretvarja, da slabo govori angleško (čeprav to sploh ni res, saj jezik dobro obvlada, ker je igral za nogometni klub Manchester United), saj mu menda ženske na ta način kar padajo v objem. Tudi mlada natakarica naj bi zelo hitro podlegla čarom postavnega Portugalca, po kratkotrajni avanturi pa je zanosila in mu veselo novico sporočila prek njegovega menedžerja Jorgeja Mendesa.

Ronaldova mati Dolores Aveiro se je odločila stvar vzeti v svoje roke, zato so otroka odpeljali na Portugalsko, natakarici pa naj bi nogometni zvezdnik izplačal skoraj 13 milijonov evrov. Deček bo mamimo identiteto izvedel šele, ko bo dopolnil 18 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.