Magazin > VIP
23 ogledov

Ronaldo plačal nadomestno mater?

Cristiano Ronaldo Žurnal24 main
Kdo je mati, ki je slavnemu nogometašu Ronaldu povila sina, še vedno ni znano. Govori se, da jo je nogometaš najel.

Potem ko je pred dvema dnevoma kot strela z jasnega odjeknila novica, da je nogometaš Cristiano Ronaldo postal oče, tabloidi še vedno iščejo mater njegovega prvorojenca.

Ve se zagotovo, da mati ni njegova zaročenka, ruska manekenka Irina Shayk, s katero je skupaj štiri mesece. Nekateri trdijo, da je sin slavnega nogometaša plod avanture za eno noč z neimenovano Američanko, drugi navajajo, da je Ronaldo konec prejšnjega leta, med letovanjem v San Diegu, plačal nadomestni materi, da mu rodi otroka.

V nedeljo je nogometaš na svojem profilu na Twitterju, Facebooku in uradni strani objavil, da je nedavno postal oče malega dečka. Z njegovo materjo se je dogovoril, da njena identiteta ne bo razkrita, sin pa bo izključno pod njegovim skrbništvom. Obenem je zaprosil medije, naj spoštujejo njegovo in otrokovo zasebnost.

Njegova sestra pa je tabloidom razkrila, da je deček izklesani Ronaldo, na svet je prijokal 17. junija, medtem ko je nogometaš brcal žogo za portugalsko reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. "Oči ima rjave tako kot Ronaldo. Moj brat je zelo srečen, seveda. Otrok je videti tako kot on, čeprav je še zelo majhen. Je priden, samo je in spi," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.