Magazin > VIP
19068 ogledov

Ronaldo: Prva fotografija Georgine po smrti sina

Cristiano Ronaldo Profimedia
Pokazal novo družinsko članico.

Konec oktobra minulega leta sta Cristiano Ronaldo in njegova partnerica Georgina Rodriguez sporočila veselo novico, da pričakujeta dvojčka, hčer in sina. Pred nekaj dnevi pa je Portugalec sporočil, da je med porodom umrl njun sin.

"Z neizmerno žalostjo moramo sporočiti, da je naš deček preminil. To je največja bolečina, ki lahko doleti kakšnega starša. Samo rojstvo naše hčerkice nam daje moč, da te trenutke preživimo z nekaj upanja in sreče. Radi bi se zahvalili zdravnikom in sestram za njihovo nego in podporo. Ta izguba nas je vse močno prizadela, zato vljudno zaprošamo za spoštovanje naše zasebnosti v teh težkih časih. Naš deček, ti si naš angel. Večno te bomo ljubili," sta tragično novico preko Instagrama sporočila oba starša.

Georgina in njuna hči sta že doma. Nogometaš je svojim sledilcem ponosno pokazal novo družinsko fotografijo. "Gio in najina deklica sta končno z nami. Vsem se za prijazne besede in geste zahvaljujemo. Vaša podpora je pomembna in vsi smo začutili ljubezen in spoštovanje, ki ga čutite do naše družine. Zdaj je čas, da smo hvaležni za življenje, ki smo mu ravnokar izrekli dobrodošlico," je zapisal ob posnetku. 

Par ima poleg dojenčice še štiri otroke, 11-letnega Cristiana, ki ga je Ronaldu, še preden je spoznal Gerogino, rodila nadomestna mama, 4-letno Alano in dvojčka Evo in Matea (4), ki sta ju prav tako dobila s pomočjo nadomestne mame.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.