Magazin > VIP
13 ogledov

Ronaldo se je bogato obdaroval

Cristiano Ronaldo Target/FAME Pictures
Eden najboljših nogometašev današnjega časa Cristiano Ronaldo je v nedeljo praznoval 27. rojstni dan, kar je seveda bogato proslavil. Zvezdnik si je namreč kupil avto za 340 tisoč evrov.

Ronaldo si je za 27. rojstni dan poklonil "skromno" darilo, lamborghinija iz omejene serije, kar ga je stalo kar 340 tisoč evrov. Nogometašev novi jekleni konjiček je dobil tudi unikatno ime CR7. To je za zvezdnika že dvanajsti avtomobil, v njegovi garaži so namreč parkirani še aston martin, maserati, porsche, štirje audiji, dva mercedesa in dva bentleyja. Portugalski nogometaš pa se iz sponzorskih razlogov na treninge vozi z enim izmed audijev.

Ronaldo je svoj osebni praznik praznoval v družbi svoje družine in izbranke Irine Shayk. Neimenovani vir je izdal, da se je družba v nedeljo zvečer zabavala v eni izmed madridskih restavracij, kjer se je slavje zavleklo do zgodnjih jutranjih ur.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.