Magazin > VIP
50 ogledov

Ronaldo se je ustrašil bosanskih jošk

Cristiano Ronaldo Flynet
Nogometaš Cristiano Ronaldo, ki je trenutno v Bosni in Hercegovini, je bil popolnoma šokiran, ko je s svojega hotelskega balkona videl pet deklet, kako mu kažejo joške. Od presenečenja je kar pobegnil.

Dve dekleti, ki sta veliki oboževalki portugalskega nogometaša Cristiana Ronalda, sta sklenili, da svojega idola presenetita na prav poseben način, poročajo bosanski mediji. Izvedeli sta, da med obiskom Bosne in Hercegovine biva v hotelu Zenica, v sobi 507. Prek prijatelja, ki dela na recepciji, sta nogometašu sporočili, naj se ob določeni uri pojavi na balkonu svoje sobe, a nista pričakovali, da se bo to res zgodilo.

Na njuno presenečenje pa je Ronaldo ob uri, ki sta jo dekleti zapisali v sporočilu, res pogledal skozi okno. Pred hotelom je zagledal dekleti s še tremi prijateljicami, ki so zvezdnika pozdravile na prav poseben način. "Povsem ga je šokiralo, ko je videl pet deklet z dvignjenimi majicami. Pokazale smo mu pet parov bosanskih jošk, on pa se je prestrašil kot majhen otrok. Takoj je zagrnil zavese. A prepričana sem, da je o nas razmišljal vso noč," je dejalo eno izmed deklet.

Komentarjev 3