Magazin > VIP
2302 ogledov

Ronaldova Georgina pokazala golo zadnjico

Georgina Rodriguez in Cristiano Ronaldo Instagram
Za to zadnjico gara.

Nogometaš Ronaldo se je z družino pred koronavirusom umaknil na Madeiro. Če ste mislili, da njegovi zaročenki Georgini, ki je tudi mama njegove hčerke Alane, ni treba migniti s prstom, ste se zmotili. Georgina očitno sama opravlja gospodinjska opravila in to v opravi, ki razveseljuje moška srca.

26-letna lepotica špansko-argentinskih korenin je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri v tangicah obeša perilo. Da so komentarji pod fotografijo pozitivni, verjetno ni treba poudarjati.

georgina rodriguez | Avtor: Profimedia Profimedia

Georgina, ki je Ronalda prvič v živo ugledala v trgovini Gucci leta 2016, kjer je delala kot asistentka, za to zadnjico trdo gara. Na družbenih omrežjih je objavila več posnetkov, na katerih pridno trenira predvsem ta del telesa.

Pred časom je mlada mamica razložila, da sta se z Ronaldom zaljubila na prvi pogled. Po bežnem snidenju v trgovini sta se videla še nekaj dni pozneje na neki zabavi in se zapletla v pogovor. 

Ronaldo ima poleg Alane še tri otroke, ki so jih rodile nadometne matere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La manera más efectiva de hacerlo es hacerlo¡¡ Buenos días 💓💓💓 16x4 @aloyoga 👗 #gym #workout

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.